szon-sportoldal

2010.12.09. 09:35

Kiss Miklós kis focistáinak nagy sikere

<p>Kapott gól nélkül, 22–0-s gólkülönbséggel szerezte meg a tornagyőzelmet a Nyírsuli 2000-es születésű gyerekekből álló U11-es korosztályos futballcsapata a Debreceni Olasz Focisuli által szervezett 20. Karácsony Kupa nemzetközi teremtornán.</p>

A huszonnégy gárdát felvonultató korosztályos mezőnyben Kiss Miklós edző tanítványai a csoportmeccseket, a negyed- és elődöntőt hibátlan teljesítménnyel tudták le, a fináléban pedig a házigazda elleni meccs gólnélküli döntetlent hozott, a hétméterespárbajt pedig vesztett helyzetből fordították a maguk javára a nyíregyháziak.

Utánpótlásfoci

20. Karácsony Kupa nemzetközi teremtorna, Debrecen, U11

Csoportmeccsek: Nyírsuli–Újpest 4–0, –Dusenovac (szerb) 3–0, –Pantelimon Bukarest (román) 10–0. Negyeddöntő: Nyírsuli–Ungvár (kárpátaljai) 3–0. Elődöntő: Nyírsuli–Újpest 2–0. Döntő: Nyírsuli–Debreceni Olasz Focisuli 0–0 – hétméteresekkel: 4–3. Végeredmény: 1. Nyírsuli.

A győztes csapat tagjai: Oroszi István, Fenyőfalvi Dávid, Barta Bese, Supér Marcell, Listván Dominik, Viszokai Krisztofer, Végső Előd, Kiss Levente, Németh Ádám (a torna legjobb mezőnyjátékosa lett), Starasta Dávid. Edző: Kiss Miklós.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!