szon-sportoldal

2011.01.28. 09:46

Az előzmények nem érdekesek

<p>A Vásárhelyi KS és a Jászberény elleni hazai mérkőzések után vasárnap az egymást követő harmadik olyan bajnokiját játssza a Nagykállói KE, amelyen jóval esélyesebb riválissal találkozik.</p>

Az utóbbi két találkozón nem sikerült meglepetést okozni, az Óbudai Kaszások otthonában vasárnap is alaposan ki kellene vágni a rezet az esetleges sikerhez.

A példa mindenesetre adott, hiszen a férfi NB I. B csoport első körében hazai pályán mindössze három ponttal maradt alul Kovács Tibor legénysége fővárosi riválisával szemben, a Hepp Kupában pedig sikerült is legyőzni a Kaszásokat. Az a meccs botrányos véget ért fulladt, hiszen a vendégek nehezen emésztették meg a vereséget.

– Nem kívánunk foglalkozni az előzményekkel, igyekszünk kizáni minden külső körülményt – ecsetelte Kovács Tibor, az NKE edzője. – Kétségtelen, az Óbuda az esélyesebb, különösen, hogy a hazai pálya előnye is mellette szól. Ugyanakkor a bajnoki évadbeli két találkozásunk is bizonyította, hogy lehet keresnivalónk, legutóbb pedig egyik alsóházi riválisunk, a Budafok-Csepel is legyőzte vasárnapi ellenfelünket, ami nekünk is erőt kell, hogy adjon. Sérültjeink közül Kollár Zoltán felépült, Lakatos Bence bevetésére viszont még várnunk kell.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!