szon-sportoldal

2011.01.27. 10:49

Pénteken bemutatja a Ferrari az F150-est

<p>F150: ez lesz a kódjele az új autónak, amelyet a Scuderia Ferrari Marlboro pénteken Maranellóban leplez le és amellyel versenyez a 2011-es világbajnokságban. A pénteki bemutatót élőben közvetíti a RAI 2 és a ferrari.com.</p>

A Ferrari azért ezt a kódjelet választotta, mert az olasz csapat így szeretné ünnepelni Olaszország egyesítésének 150. évfordulóját. Az olasz zászló, a "Tricolore" még nagyobb szerepet kap az autó festésében. - írja a Formula.hu.

"A Ferrari szeretné kinyilvánítani Olaszország kiválóságát, tehetségét és kreativitását" - mondta el a csapat elnöke, Luca di Montezemolo. "Minden férfi és nő, aki erőfeszítéssel és szenvedéllyel végzi munkáját Maranellóban osztozik a büszkeségben és a felelősségben, mellyel országunkat képviseljük a világon és ebben a szellemiségben választottuk ki azt az egész Olaszország számára fontos eseményt, amelynek ajánljuk ezt az autót."

A Ferrari hivatalos honlapja élőben közvetíti a "leleplezést".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!