szon-sportoldal

2011.02.27. 14:10

Törött orral is a pályán

<p>Az orvosegyetemisták elleni idegenbel győzelemmel eldőlt, hogy a hatodik helyen zárja az alapszakaszt a Nyíregyházi FSE-NYKS amatőr női NB I-ben szereplő kosárlabdacsapata.</p>

Hozta a kötelezőt a Nyíregyházi FSE-NYKS, és legyőzte az amatőr női NB I. sereghajtóját, de vérrel verejtékkel. Az OSC elleni meccs különbsége (hat pont) is indokolja a megkülönböztetést, hát még ahogy kialakult az eredmény.

 

A vendégcsapat játékosai közül Nagy Ágnesnek az orra tört, igaz, ilyen állapoban is vissza kellett térnie a pályára, miután társai közül hatan (!) is kipontozódtak. Molnár Katalinnak pedig a bokája fordult ki, ami azért is fájó, mert rá az NB I-es meccseken kívül a kadett- és a juniorbajnokságban valamint a diákolimpiákon is fontos meccsek várnának. Az orvosegyetemisták elleni szombati győzelemmel eldőlt, hogy az NYFSE-NYKS az alapszakaszban biztos hatodik helyezettnek tekinthető.

 

 Amatőr női NB I.
 OSC–Nyíregyházi FSE-NYKS    67–73 (14–19, 14–17, 17–15, 22–22)
Tejút u., 50 néző, v: Menyhárt, Váczi. NYFSE-NYKS: Tóth K. 10/3, Papp K. 17/3, Molnár E. 11, Gömze 15/3, Páll V. 4. Csere: Nagy Á. 4, Soós R., Tatai Tímea 2, Molnár K. 10, Földesi V. Edző: Farkasinszki Gyuláné.

 

- Bodnár Tibor - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!