szon-sportoldal

2011.04.27. 10:50

Ferenczi Bélának elege lett

<p>Betelt a pohár. Ferenczi Béla a kezdetektől, vagyis huszonhat éven keresztül volt az újdombrádi egyesület elnöke, mígnem hétfőn hivatalosan bejelentette távozását.</p>

Meglehet, mindez úgy érheti a megyei másodosztály Selyember-csoport tizenegyedik helyén táborozó futballcsapatot, mint derült égből a villámcsapás. Annál is inkább, mivel a legutóbbi bajnoki körben éppen a nagy szomszéd, Dombrád ellen arattak látványos győzelmet (3–2).

– Szeretném tudatni a játékosokkal, vezetőkkel, a megyei másodosztályú futballcsapat szereplését nyomon követő szurkolókkal, hogy április 30-i hatállyal lemondok posztomról – erdősítette meg elhatározását Ferenczi Béla. – A továbbiakban a szervező munkában, miként az egyesület vezetésében semmilyen formában nem kívánok részt venni. Nem tehettem más, meg kellett hoznom ezt a döntést. Ezúton szeretném felhívni az illetékesek figyelmét, hogy a csapat fentmaradása érdekében minél hamarabb szervezzék újra a vezetőséget.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!