szon-sportoldal

2011.05.06. 21:26

Balsai éremeső Baján!

<p>Az elmúlt hétvégén rendezték Baján a 4. nyílt nemzetközi kyokushin bajnokságot amin a népes magyar mezőnyön kívűl szerbek,lengyelek,ukránok,szlovákok és beloruszok is voltak.</p>

A balsai shidokanosokat tizennégy versenyző képviselte köztük a mesterük Laub János. Nagyon szép versenyzéssel a csapat összesen öt aranyat, egy ezüstöt , négy bronzot és 3 negyedik helyet szerzett.

Laub János a senior kategóriában fantasztikus küzdelemben mind a két mérkőzését ko-val nyerte nem adva esélyt az ellenfeleinek. Tanítványai sem maradtak el a mesterüktől mert szinte minden győzelmüket ipponnal nyerték. Krómer Gergő, Kutifa Veronika, Szloboda Márton és Kutifa Ferenc a dobogó legfelső fokára állhatott.Laub Dávid a második, míg Suller Zénó, Suller Gabriella, Hornyák Ádám és Kiss Zoltán a haramdik, míg Magyar Regina, Kalina György és Ricsák Erik a negyedik helyen zárt. Ezzel a versennyel a versenyszezon véget ért,de még sincs lazítás mert a karatékák készülnek Tokajban tartandó nemzetközi edzőtáborra és az azt követő övvizsgára!

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!