szon-sportoldal

2011.05.12. 13:44

Drift OB PRO Liga - 2. Forduló RabócsiRing

<p>Május 21-én ismét durván egymásnak feszülnek a lóerők az utánozhatatlan hangulatú máriapócsi pályán.</p>

A márciusi edzőtábor után, a Hunakamo Drift SE rendezésében, idén másodszor láthatjuk a Pro kategória driftereit immáron egymás ellen csatázni a pontokért és persze a nézők kegyeiért a RabócsiRingen.

Hogy mivel próbálják majd lenyűgözni a bírákat illetve a nézőket? Hátborzongatóan szép hangú autókkal, eszméletlen beesési sebességgel, hatalmas szögekkel, brutális füstfelhővel és olyan közeli páros csatákkal, amit még nem láttunk! Lökhárítók pár centire egymástól, autók fej-fej mellett a kanyarokban kilinccsel előre. Erről szól a drift pro liga! Ez még csak a 2. fordulója lesz a 2011. évi Hell Energy Országos Drift Bajnokság Pro ligájának, de a tét, ha lehet itt még nagyobb, hiszen bárkiből lehet még bajnok.  Az autók összeálltak, már rég túl lesznek a bejáratáson, senki sem megy majd kímélő üzemmódban! A pilótákat sem kell félteni, odateszik magukat, hogy a lehető leglátványosabb driftet mutassák. A driften kívül változatos programok, csinos lányok és egy olyan hangulat vár mindenkit, aki kilátogat május 21-én Máriapócsra, amit csak a drift versenyek nyújthatnak!

Az üvöltő lóerők, eszméletlen csaták és az elképesztő mennyiségű gumifüst napja lesz a május 21-e!!

- Hajósi Miklós -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!