szon-sportoldal

2011.05.12. 15:13

Emlékmeccsel hangolnak a közelgő Európa-ligára

<p>Először szerepelhet az Európa-ligában a magyar női röplabda válogatott, amely pénteken a Nyíregyháza csapata ellen játszikazon az emlékesten, amelyet a nemrég elhunyt röplabdaedző, Szekér László tiszteletére szervez a Bujtosi Szabadidő Csarnok.</p>

A program 15 órakor kezdődik, elsőként az ülőröplabdások mérkőznek, a korábbi válogatott játékosok kiegészülve a Piremon csapatának tagjaival játszanak egymás ellen. A találkozót követi a magyar női röplabda válogatott felkészülési találkozója Nyíregyháza csapata ellen.

Az emlékmeccs teljes bevétele Szekér László családjáé

A válogatott Tatáról érkezik, és május 27-én Izraelben kezdi el a mérkőzés sorozatot az Európa-ligában. Az izraelieken kívül Bulgária és Csehország lesz az ellenfél. A válogatott a következő játékosokkal érkezik a találkozóra: Meléndez-Pál Beatrix, Milovits Júlia, Filipovics Anita, Kovács Tímea, Sándor Renáta, Dégi Barbara, Józsa Zsuzsanna, Liliom Rita, Kötél Dóra, Kiss Katalin, Miklai Zsanett (utóbbi kettő korábbi nyíregyházi játékos). Legjobbjaink a péntek délelőtti edzés után autóbusszal érkeznek Nyíregyházára, majd a meccset követően visszautaznak a fővárosba.

Ellenfelük a korábban extraliga szerepelt nyíregyházi játékosok, valamint az NRK és a Nyíregyházi Főiskola csapatában jelenleg is szereplők lesznek. A belépőjegy egységesen ezer forint lesz, a teljes bevételt a Buszacsa felajánlja Szekér László özvegyének, Böbének és lányának.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!