szon-sportoldal

2011.05.30. 17:16

Kenguru Kupa: A Bajnokok Tornáján is remekeltek a Zsiráfok

<p>A kenguru korosztály Bajnokok Tornáját, vagyis az U11-es korosztályos döntőt Pécsen rendezték, ahol a nyíregyházi Zsákoló Zsiráfok lánycsapata a negyedik helyezést szerezte meg.</p>

A lányok mezőnyében a nyíregyházi Zsákoló Zsiráfok voltak érdekeltek, akik bejutottak az elődöntőbe, és végül a negyedik helyezést szerezték meg.

Farkasinszki Gyuláné és Tatai Tímea tanítványai közül a torna All Star-csapatába beválogatták Hidas Rékát, Simoncsik Petra pedig a csapat legjobbjának járó különdíjat kapta.

Kenguru Kupa

Bajnokok Tornája (U11), Pécs

Csoportmérkőzések: Zsákoló Zsiráfok–Misi Apró Maci 49–48, –Gumimacik 24–71. A csoport végeredménye: 2. Zsákoló Zsiráfok 3 pont.

Negyeddöntő: Zsákoló Zsiráfok–Török Sasfiókák 47–38.

Elődöntő: Szegedi Aranykezek–Zsákoló Zsiráfok 55–47.

A 3. helyért: Csípős Darazsak–Zsákoló Zsiráfok 60–37.

Végeredmény: 1. Gumi Macik (Vasas Csata), 2. Szegedi Aranykezek, 3. Csípős Darazsak (Sopron), 4. Zsákoló Zsiráfok (Borza Laura, Cziránku Bernadett, Csegény Panna, Herczku Réka Maja, Hidas Réka, Lőkös Fanni, Nagy Eszter, Rédai Fanni, Simoncsik Petra, Toldi Éva, Tóth Franciska, edző: Farkasinszki Gyuláné és Tatai Tímea).

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!