szon-sportoldal

2011.05.30. 17:00

Megye II: Nem akarnak már futballozni...

<p>Egyre nagyobb a baj. Lassan siralmasra fordul a helyzet – kiváltképp a megyei másodosztály Carmo-csoportban.</p>

Persze, az sem véletlen, hogy éppen a keleti végen haldoklik a futball... Ahol egyébként sem veti fel a pénz az embereket (és akkor még finoman fogalmaztunk...), a jelek szerint szinte az egyetlen szórakozási lehetőségtől is elesni kényszerülnek. Az önkormányzatoknak nincs anyagi forrásuk az egyesületek üzemeltetésére, szponzorokra várni illúzió, így a többség csupán vegetál.

Ennek következménye, amivel nem először szembesülhettünk az aktuális bajnoki évadban – elmaradt a Tisztaberek–Szatmárcseke mérkőzés, a vendégcsapat ugyanis egész egyszerűen nem érkezett meg.,

A hét elején eldőlhet a folytatás

– Nem voltunk elegen... – közölte nemes egyszerűséggel a szomorú tényt Kelemen József, a Szatmárcseke edzője. –  Szerintem nem akarnak már futballozni a fiúk, mi mást mondhatnék, amikor alig hat ember jelentkezett játékra szombaton, ezzel el sem lehetett indulni. Az ifik ugyancsak kevesen jelentek meg, sokan közülük inkább a szórakozást választották. Fogalmam sincs mit hoz jövő, a hét elején eldőlhet a folytatás.

Nyilvánvaló, a tréner nem sokat tehet, eszköz nincs a kezében, a kényes ügyről mégis neki kell nyilatkozni. A csekeiek egyébként is nyakig ülnek a pácban: nem fizettek játékvezetői díjat, emiatt már hét pontot vontak el tőlük. A táblázaton immár a tizennegyedik pozícióba süllyedtek (a büntetés nélkül jó néhány hellyel előkelőbb helyen állnának...), amennyiben később sem róják le tartozásukat, a kizárás sorsára jutnak.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!