szon-sportoldal

2011.05.09. 11:55

Nem tört, nem szakadt, „csak” kiugrott Tóth Tibor könyöke

<p>Tóth Tibor lekopoghatja: közel a negyvenhez elkerülték a brutális sérülések. A nyáron Nyírbátortól a megye kettőben szereplő Ófehértóhoz igazolt futballista vasárnap is viszonylag szerencsésen megúszott egy „üzemi balesetet” Leveleken, mindazonáltal keserves percek jutottak neki...</p>

– A mérkőzés végéhez közeledtünk, ártalmatlan szituációban becsúszva próbáltam szerelni, esés közben azonban kifordult a jobb könyököm, és irgalmatlan fájdalmat éreztem, azt hittem, a szemem kiugrik – taglalta a történteket Tóth Tibor. – Szerencsére egy leveli játékos, akinek hálás vagyok, utólag is szeretném megköszönni segítségét, még a pályán helyre tette a könyökömet. A baleseti sebészeten megröntgeneztek, hál istennek nem állapítottak meg törést, a szalagok azonban megnyúltak, így gipszsínt tettek fel, amit egy hétig kell viselnem. Ugyanakkor remélem, hamar felépülök: június elején, az utolsó bajnoki három meccsre szeretnék visszatérni a csapatba.

Tóth Tibor fájdalmán enyhíteni tudtak

Az adott esetben a kínok kínját átélő, nyilvánvalóan nem mindenre pontosan emlékező Tóth Tibor nyilatkozata némiképp módosításra szorul: információnk szerint ófehértói csapattársa, Homonyik Csaba, valamint a leveleki Svelta Zoltán közösen lépett akcióba. Az ijesztő pillanatok közben nem tétlenkedtek, kettősük együttműködése eredményezte, hogy a bajba jutott Tóth Tibor fájdalmán enyhíteni tudtak.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!