szon-sportoldal

2011.05.10. 11:00

Pádár Ildikó és Kovács Mihály előtt játszottak

<p>Pádár Ildikó és Kovács Mihály is tanúja volt a Nyírsuli-Bem Sasok sikeres szereplésének.</p>

A Nyírsuli-Bem Sasok fiú együttese harmadik helyen zárt az U12-es kézilabda-bajnokság országos döntőjében, melynek Nyíregyháza adott otthont. A seregszemlén edzőként jelen volt Pádár Ildikó, a korábbi sokszoros magyar válogatott, illetve Kovács Mihály, aki a közelmúltban a nyírségiek élvonalbeli csapatát irányította.

A Malév SC diadalával végződött küzdelemsorozattal párhuzamosan rendezték a lányok tornáját, ahol a Debrecen bizonyult a legjobbnak.

A hazai gárdából Mészáros Ákos lett a legjobb nyíregyházi játékos, míg Kapás Gergő alapítványi jutalomban részesült, a legtöbbet fejlődött játékos címét érdemelte ki. A nyíregyházi rendezés kapcsán Firnicz József a a Magyar Kézilabda Szövetség képviseletében köszönetét fejezte ki a házigazdáknak – színvonalas jól szervezett országos finálét bonyolítottak le.

Kézilabda

Az U12-es országos bajnokság döntőjének végeredménye

Fiúk: 1. Malév SC, 2. Veszprém, 3. Nyírsuli-Ben Sasok.
Lányok: 1. Debrecen, 2. Ferencváros, 3. Gödöllő.

A bronzérmes Nyírsuli Bem Sasok csapata: Máthé Dominik, Mészáros Ákos, Ujvári Bence, Takács Zsombor, Török Szabolcs, Kapás Gergő, Mihalyi Béla, Kecskeméti Tamás, Takács Zalán, Cipf Dávid, Bécsi Ádám, Barta Gábor, Sneider Bence, Hostitóczki Tamás. Edző: Ungvári Sándor.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!