szon-sportoldal

2011.06.08. 19:26

Befellegzett az ÚSE-Nagykállónak – de azért még győzött

<p>A labdarúgó NB III. Tisza-csoport 29. fordulójából elhalaszott mérkőzést pótolták szerdán.</p>

A vasárnapihoz hasonló viharfellegek gyülekeztek Ibrány felett, amelyek aztán eloszlottak, főként, hogy a házigazda villámgyorsan kétgólos előnyre tett szert. Az ÚSE-Nagykálló azonban a csapat bizonytalan jövőjével kapcsolatos hírek dacára is összekapta magát, és szünetig annak ellenére átvette a vezetést, hogy a hazaiak mindhárom cserelehetőségüket kihasználták. A második félidőben már csak az volt a kérdés: hány gólos vendégsiker születik.

Labdarúgás: NB III. Tisza-csoport

A 29. fordulóból elhalasztott mérkőzés

Ibrány–ÚSE-Nagykálló 2–5 (2–3)

Ibrány, 300 néző, v.: Szűcs N.

Ibrány: Tóth N. – Boros I. (Balogh A., 20. perc)), Kántor Zs., Kovács M., Turóczi Cs., Fekete B., Kolozsi (Szabó N., a szünetben), Balogh Z., Bardi K., Horváth N. (Palcsák, 34.), Babják. Edző: Kató István.

ÚSE-Nagykálló: Tóth A. – Csáki J. (Piskóti, 59.), Hogya, Bárány T., Fiumei, Mándi L., Bárány L., Asztalos (Kövér G., 67.), Matejkó R. (Torda, 67.), Somogyi T., Kiss T. Edző: Fogarasi Zoltán.  Gól: Horváth N. (3. perc), Babják (7.), illetve Kiss T. (13., 50. és 69.), Somogyi T. (30.), Hogya (43.). Jó: Tóth N., Kántor Zs., Balogh A., illetve Kiss T. (a mezőny legjobbja), Somogyi T., Bárány L. (Tudósító: Bodnár Tibor)

Kató István: – Erősen tartalékos összetételben ennyire futotta erőnkből. 

Fogarasi Zoltán: – Nekünk befellegzett, a gépre felültünk. Két és fél éves gyönyörű időszakot zárt le a csapat, és én is.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!