szon-sportoldal

2011.06.05. 18:33

Csokitorta volt a ráadás Nyírbátorban

<p>Nyírbátor - A Bátori Sárkány Úszóegyesület által rendezett úszóverseny végén a nagyvarsányi úszópalánták egy nagyon finom csokitortát is kaptak jutalomként a rendezőktől, amit ott helyben el is fogyasztottak.</p>

Persze a tortaevés végén még várt rájuk egy feladat: A nagy melegben olvadozó torta evés közben alaposan beszínezte a gyerekeket, amit le kellett mosniuk, mert inkább napolajjal akartak nekivágni a versenyt követő strandolásnak.

Ezt megelőzően az eredményhirdetéskor sem kellett szégyenkezniük, hiszen Szanyi Bianka, Herczeg Viktória, Szűcs Veronika és Szanyi Krisztián egyaránt háromszor állhatott fel a dobogó legfelső fokára. A triplázók mellett Sebestyén Noémi, Sebestyén Zsófia és Farkas László is kiérdemelt egy-egy aranyérmet teljesítményével.

Második helyen végzett Nagy Edit és Dévai Botond,míg Papp Boglárka bronzérmet vehetett át.

Vincze Rebeka, Vincze Balázs és Kovács Roland pedig értékes helyezéseket ért el. Minden versenyző felkészítő tanára: Dr.Pintye Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!