szon-sportoldal

2011.06.21. 11:17

Jonatán Kupa: Tárt karokkal várják a fiatal focistákat

<p>A Jonatán Kupa résztvevői településeink jó hírét is elviszik magukkal.</p>

Úgy tűnik, kelendő lesz a frissítő víz a hamarosan kezdődő Jonatán Kupa nemzetközi gyermek labdarúgótornán. Csütörtökön indul be a focinagyüzem és vasárnap ér majd véget, az előrejelzések pedig kánikulát ígérnek. A nyolc korosztályban nyolc nemzetet (ukrán, szlovák, román, orosz, litván, fehérorosz, macedón és magyar) fiataljai rúgják majd a bőrt Nyíregyházán és a megye több településén.

A baktaiak is segítenek

 

Leveleken tavaly nem voltak mérkőzések, hiszen felújították a pályát.

- Tóth János, a torna főszervezője is elismerően nyilatkozott a pályánkról - kezdte lapunk tájékoztatását Borsodi László leveleki polgármester – Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy tíz mérkőzéssel helyszíne lehetünk egy ilyen nagy hagyományú és rangos nemzetközi tornának. Mindent megteszünk majd azért, hogy a hozzánk érkező külföldi és magyar fiatalok jól érezzék magukat és kellemes élményekkel távozzanak.

- Nagyon régóta vagyunk helyszínei a Jonatán Kupáknak, és nem csak pályát és üdítőt adunk a srácoknak, besegítünk a szállításba és más módon is támogatjuk ezt a remek sorozatot. Örömteli, hogy ilyen módon is bekapcsolódhatunk a labdarúgás, az utánpótlás vérkeringésébe és azok a külföldi csapatok, akik itt járnak, viszik Bakta hírét szerte Európában- így Kozma Attila, a baktalórántházi klub vezetője.

Ófehértón volt már helyszín, aztán nem, most ismét rúghatják a bőrt a fiatalok a remek játéktéren.

Ófehértón csapat is indul

 

– Nagy szeretettel várjuk majd a résztvevőket és mindent megteszünk majd azért, hogy maximálisan kiszolgáljuk a hozzánk érkező csapatokat. Örömteli, hogy a 14 évesek korosztályában a mi csapatunk is elindul, így őket, valamint a vendégeket is láthatják majd a szülők, barátok, remélhetőleg remek hangulatú mérkőzéseken - summázta véleményét a Jonatán Kupáról Simon József polgármester.

A Jonatán Kupa helyszínei

 

Apagy, Baktalórántháza, Demecser, Ibrány, Levelek, Nagyhalász, Napkor, Nyíregyháza (Városi Stadion műfű, Mg-pálya, Volán-pálya, orosi pálya), Nyírpazony, Nyírtelek, Ófehértó, Rakamaz, Szakoly, Tiszalök, Tiszavasvári.

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!