szon-sportoldal

2011.08.15. 09:08

Csak semmi túlköltekezés

Tarpa - A megyei másodosztály Carmo-csoportjában két újonc mutatkozik be. A Tarpa számára nem ismeretlen a közeg, elvégre a jelenleg Szécsi Szabolcs által vezényelt együttes korábban magasabb nívón is szerepelt – nem beszélve a trénerről, aki az NB-s szinten rúgta a labdát.

Tarpa - A megyei másodosztály Carmo-csoportjában két újonc mutatkozik be. A Tarpa számára nem ismeretlen a közeg, elvégre a jelenleg Szécsi Szabolcs által vezényelt együttes korábban magasabb nívón is szerepelt – nem beszélve a trénerről, aki az NB-s szinten rúgta a labdát. Ugyanakkor a Kispalád legfeljebb az ősidőkben futballozott ezen a nívón, mindazonáltal az Algács Tibor irányításával készülő legénység a Magyar Kupában mutatott teljesítményével bizonyította: bárkinek befűthet a bajnoki küzdelmek során is...

Az elmúlt idényben berobbant, a feljutást követően masszív középcsapattá fejlődött Beregdaróc kispadjáról felállt Baracsi Endre, akinek helyét Csekő József foglalta el. Feltűnő továbbá, hogy az előző évadban második pozíciót megcsípő Nyírmeggyes kerete megfogyatkozott, miközben egyetlen friss szerzemény sem érkezett. A körképünk zárófejezetében szerepet kapó egyesületekre egyébként is jellemző, hogy nem költekeztek túl az átigazolási időszakban. KM-KT

Átigazolási körkép: megyei II. osztály, Carmo-csoport

Beregdaróc

Távozott: Ficze Tamás, Veress Róbert. Szécsi Levente (mindhárom Tarpa).

Érkezett: Kiss Zoltán (Tiszamenti SE).

Kispalád

Távozott: senki.

Érkezett: Fodor Péter, Nagy József, Nagy Zsolt (mindhárom Sonkád).

Mérk-Vállaj

Távozott: Gere László, Jóbi Miklós, Rákóczi Rajmund (mindhárom Csenger).

Érkezett: Takács Róbert (Nyírbátor), Kovács József (Porcsalma), Erős Gusztáv (Terem), Sarkadi László (Nagyecsed), Osváth Norbert (Ökörítófülpös).

Nyírmeggyes

Távozott: Cselószki Tibor (abbahagyta), Ember Roland (Nyírtelek), Ács Attila (Vámosoroszi).

Érkezett: senki.

Tarpa

Távozott: senki.

Érkezett: Kovács Alfonz (Nyírmada), Ács Gábor (Mándok), Ficze Tamás, Veress Róbert (Beregdaróc).

Tyukod

Távozott: Lakatos Sándor (Nyírcsaholy).

Érkezett: Németh Mátyás, Horváth Zoltán, Tóth Ferenc, Nyerges Olivér (mindannyian Porcsalma), Ináncsi László, Nagy Ferenc (Rendőr FC).

Szatmárcseke

Távozott: Mándi Pál, Harbula Balázs (mindkettő Vámosoroszi), Bőnyei Bertalan, Orsolyák József (mindkettő Hermánszeg).

Érkezett: Volkán Roland, Paku Zsolt (mindkettő Porcsalma), Varga György, Erdélyi Gergő (mindkettő Csenger), Kerekes Miklós (Csegöld), Jakab Róbert (Szamosbecs).

Vámosoroszi

Távozott: Kádár László (Túrricse), Botos Ádám, Botos Viktor (mindkettő Milota), Tóth Attila (abbhagyta).

Érkezett: Harbula Balázs Mándi Pál (mindkettő Szatmárcseke), Ács Attila (Nyírmeggyes), Toldi László (Kisar), Bartha Tamás (Sonkád).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!