szon-sportoldal

2011.08.01. 11:49

Nem tért ki a Gyulaháza

Villámtúrát tett a Gyulaháza. A megyei első osztályú futballcsapat kétnapos portyáján a házigazda a Jászapáti ellen mutatta meg magát és 6–1-re kikapott.

Villámtúrát tett a Gyulaháza. A megyei első osztályú futballcsapat kétnapos portyáján a házigazda a Jászapáti ellen mutatta meg magát és 6–1-re kikapott.Alig huszonnégy órával később a Jászkíséren lépett pályára Bardi Attila legénysége, amely javított, vagyis 2–1-re nyert. A gárda egyébként sem „tért ki” a rázósabb edzőmeccsek elől: kezdésként például az NB II-es Mezőkövesddel játszott – nem meglepő, hogy érvényesült a papírforma.

Mindeközben a játékoskeretben is történt egy, s más. No persze, Gyulaházán nem szokás nyakra-főre igazolni a labdarúgókat, ezúttal sem vitték túlzásba. A saját nevelésű, huszonöt esztendős védőként és középpályásként egyaránt harcba vethető , Papp Norbert az örök rivális Nyírkarásztól tért vissza. A másik újonc a kapus, Fejér Géza, aki legutóbb a Napkorban szerepelt. 

A Bardi-legénység létszáma két fővel rövidült. A harminchat esztendős Petró Ferenc – elsősorban munkahelyi elfoglaltság miatt – abbahagyta, míg Rácz László a Nyírtasst választotta.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!