szon-sportoldal

2011.08.05. 12:52

Névadót kapott a nagy kispályás focibajnokság

Az augusztus derekán nyolc csoportban kilencvenöt csapattal rajtoló nyíregyházi városi kispályás labdarúgó pontvadászat immáron Dr. Pepper bajnokság néven jegyzett.

Az augusztus derekán nyolc csoportban kilencvenöt csapattal rajtoló nyíregyházi városi kispályás labdarúgó pontvadászat immáron Dr. Pepper bajnokság néven jegyzett.Erről a hivatalos papírokat pénteken délelőtt alá is írta a Őri Péter, a Dr. PEPPER Magyarország-DPP Kft és Halkóné dr. Rudolf Éva nyíregyházi polgármester. Őri Péter elmondta hogy örömteli számukra az, hogy támogatóként (700 ezer forint + áfa) részesei lehetnek egy ilyen nagyszabású szabadidős sportrendzvvénynek. Takács Sándortól, a Nyírsuli vezetőjétől megtudhattuk, hogy a bajnokságnak több mint kétezer igazolt játékosa van, ez a mezőny a harmadik legnagyobb az országban. Ezért is tervezik egy bajnokok tornájának megrendezését, amelyen a nyíregyházi pontvadászat győztese az ország hasonló sorozatainak legjobbjaival mérheti majd össze tudását.

Az új szezonban a nevezettek kupasorozatban is indulhatnak, ennek első köre augusztus 16-án rajtol. Korábban tervezték a női bajnokság indítását is, ám megfelelő számú jelentkező hiányában ez végül elmarad.

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!