szon-sportoldal

2011.10.01. 16:48

Bombameglepetés Kemecsén: nyert a Tiszalök!

<span style="font-family: Times New Roman ">Labdarúgó NB III. Tisza-csoport, 7. forduló, szombati mérkőzések: a Nyírbátor nagy csatában győzte le újonctársát, a Debreceni EAC-ot.&nbsp;

Labdarúgó NB III. Tisza-csoport, 7. forduló, szombati mérkőzések: a Nyírbátor nagy csatában győzte le újonctársát, a Debreceni EAC-ot. 

 Kemecse–Tiszalök   1–2 (1–1)

Kemecse, 150 néző, v.: Csáki L. Kemecse: Szabó A. – Balogh Gy. (Ádámszki, a szünetben), Homann, Morauszki, Karkusz, Jeddi, Polényi T., Lovas M., Arnóczki, Fekete G., Fekete Á. (Hogya, 83. perc). Edző: Mirgai László. Tiszalök: Gagyi – Bognár A., Csáki V., Hock F. (Bacskai A., 53.), Dobos Z., Szabó B., Papp S., Czifrák, Vass I., Cseh K., Anderka. Megbízott edző: Kovács János.

Büntetlenül a száz százalékos helyzeteket nem lehet kihagyni… A Tiszalök két támadásból két gólt szerzett, a kemecsei hiába tett meg mindent az egyenlítésért, az nem jött össze, így megszületett a forduló legnagyobb meglepetése. Gól: Fekete G. (24.), illetve Anderka (5.), Czifrák 870.). Jó: Morauszki, illetve Szabó B., Cseh K., Czifrák. (Tudósító: Kondor Lajos)

Mirgai László: – Ma az lett volna igazságtalan, ha nem a Tiszalök nyer, ugyanis sokkal többet tettek a győzelemért, mint mi. Az egész csapatom alulteljesített, ezért nem is érdemelt volna pontot sem.

Kovács János: – A most látott játék alapján megérdemelte a csapat a három pontot. Ami kérésem volt, hogy egységesen, egy emberként küzdjünk, az teljesítették a játékosok, reméljük, a most szerzett lendületünk sokáig kitart, és a körülöttünk lévő problémák is megoldódnak.

Nyírbátor–Debreceni EAC  1–0 (0–0)

Nyírbátor, 200 néző, v.: Kujbus. Nyírbátor: Tóth Sz. – Csáki J., Bárány T., Ricsei, Mándi L., Fiumei, Bíró Zs. (Hadházi, 68.), Marozsán, Erdei Z. (Czerula, 81.), Puskás D. (Somogyi T., a szünetben), Pálvölgyi. Edző: Fogarasi Zoltán. DEAC: Oláh D. – Takács Á., Tóth Z., Buka, Buzai, Gergely B., Barabás, Tar (Jenei Zs., 39.), Pankotai (Csák Zs., 60.), Balogh Zs. (Hegyesi, 77.), Nagy D. Edző: Sáfár László.

Nem csalatkoztak azon nézők, akik a „déli” ebéd helyett ezt a meccset választották. Rögvest belekezdtek az NB III. újoncai, és izgalmas, tipikus egygólos mérkőzésen, játékvezetői főszereplés mellett, megérdemelt hazai győzelemmel avatták fel az újonnan kapott szponzori szerelést. Gól: Pálvölgyi (52.). Kiállítva: Tóth Sz. (időhúzás miatt kapott egymást követő két sárga lap miatt, 91.), illetve Buka (a kiugró Pálvölgyit hátulról felvágta, 93.). Jó: Ricsei, Bárány T., Bíró Zs., Pálvölgyi, illetve Oláh D., Buzai, Nagy D. (Tudósító: Balla István).

Fogarasi Zoltán: – A nagy helyzeteket tekintve döntetlenszagú mérkőzésen vagyunk túl. Az ellenfelünk nem rúgott szögletet, ennek ellenére szervezettségével nagy küzdelemre késztetett bennünket. Sokat tettünk a győzelemért, de az akarat diadala volt, és feltétlenül megérdemeltük. Ennyivel tartoztunk sok embernek.

Sáfár László: – A közönség biztosan jól szórakozott, de mi csalódottak, mert minimum a döntetlenre rászolgáltunk volna.

 

További eredmények: Sárospatak–Létavértes 1–3, Hajdúböszörmény–Hajdúszoboszló 1–0.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!