szon-sportoldal

2011.10.12. 18:00

Egy életen át kell játszani – Tottiékkal találkoztak a „Szparis csajok”

Elmúltak már azok az idők, amikor a mezcsere reménye villanyozta fel a férfi népet. A női futball ettől jóval komolyabb.

Elmúltak már azok az idők, amikor a mezcsere reménye villanyozta fel a férfi népet. A női futball ettől jóval komolyabb.A szürke hétköznapon példás hozzáállással melegítettek a Nyíregyháza Spartacus NB I-es csapatának tagjai. Naná, hisz a Ferencváros érkezett a Tiszavasvári úti katlanba. A Fradi pedig még mindig Fradi. A zöldek edzője, Hevesi Tamás ha nem is azt dúdolgatta: „Egy életen át kell játszani...”, láthatóan halálosan komolyan vette feladatát. 

Bezzeg a hazai stábnak főt a feje.

A rendhagyó, keddi  időpont miatt nem kevesebb, mint tizenkét játékos hiányzott a z összecsapásról, ráadásul a tizenévesektől hemzsegő együttes felettébb megilletődötten próbálta feltartóztatni az ellenfél rohamait. Azért a Totti (a ferencvárosi Beke Adriennt becézték ily módon...) vezérelte Fradival szemben az utolsó negyedórában megmutatták: nem érdemtelenül szerepelhetnek az élvonalban.

Labdarúgás: női NB I.

Nyíregyházi Spartacus–Ferencváros 0–4 (0–2)

Tiszavasvári út, 50 néző, v.: Vitkai

Nyíregyháza: Gyüre D. – Szűcs É. (Kiss F.), Málik B. (Urai B.), Bölömi, Tóth B., Mogyorósi Zs., Kocsárdi A. (Kiss K.), Somogyi A., Tar Cs., Ferenczi N., Lovas A. Edző: Kósa János.

Ferencváros: Aschenbrenner – Sándor Z., Kucser, Beke A., Kovács Zs., Harsányi A., Vachter (Bereczki), Csiszár H. (Kovács K.), Kocsa (Solymos K.), Zeller, Mosdóczi. Edző: Hevesi Tamás.

Gól: Beke A. (11-esből), Kovács Zs., Zeller D., Solymosi K.

Kósa János: – Az első félidőben túlságosan tiszteltük az ellenfelet, az utolsó negyedórára viszont lehet építeni.

Hevesi Tamás: – Idegenben nyertünk, ez volt a legfontosabb. Követtünk el butaságokat, támadóink nem értették meg, miként kell egy ilyen ellenféllel szemben játszani, de semmi gond, a hibákat megpróbáljuk kijavítani.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!