szon-sportoldal

2011.11.24. 09:46

A forduló mérkőzése

Sokat nyerhetnek, de bukhatnak is a rakamaziak. A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei első osztály őszi zárókörében a szép csendben egyre feljebb kapaszkodó rakamaziak azt a Nyírmadát fogadja, amely csak fatális katasztrófa esetén csúszhat le a második helyről.

Sokat nyerhetnek, de bukhatnak is a rakamaziak. A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei első osztály őszi zárókörében a szép csendben egyre feljebb kapaszkodó rakamaziak azt a Nyírmadát fogadja, amely csak fatális katasztrófa esetén csúszhat le a második helyről.A hazaiak számára viszont nagyobb a tét, a tabella oly sűrű, hogy sokat nyerhetnek, rosszabb esetben bukhatnak ezen a meccsen...

Veigli Géza (rakamazi edző): – Bízom benne, hogy az elmúlt hetekben nyújtott teljesítmény és forma még kitart erre a mérkőzésre. Ahhoz, hogy céljainkat elérjük, ezt mérkőzést meg kell nyerni.

Sérült: Gáspár L., Balogh J., Pólik T. Eltiltott: Balogh R. (piros lap miatt).

Szőke István (nyírmadai játékos-edző): – Szeretnénk megtartani a jelenlegi pozíciónkat, ennek érdekében pontot, vagy pontokat akarunk szerezni. Ehhez nagyon jó játékra és hozzáállásra lesz szükség.

Sérült: nincs. Eltiltott: nincs.

Esélylatolgató

Veigli Géza, Szőke István

Szombat (kezdés: 13)

Mátészalkai MTK (10.)–Szakoly (7.) 1–1 1–1

Tiszavasvári (3.)–Balkány (4.) 1–1 2–1

Nagyszekeres (1.)–Újfehértó (16.) 2–0 3–0

Vasárnap

Nyírkarász (9.)–Záhony (15.) 2–0 2–0

Mándok (6.)–Gyulaháza (8.) 2–2 1–1

Nagyhalász (14.)–Nyírcsaholy (12.) 1–1 2–2

Fehérgyarmat (11.)–Nagykálló (13.) 2–1 1–0

Rakamaz (5.)–Nyírmada (2.) 1–0 0–1 

- Koncz Tibor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!