szon-sportoldal

2011.11.10. 09:17

Lelt: Remélem, nem lesz olyan, aki megijed „nagy Ajaktól”!

A labdarúgó megyei II. osztály 13. fordulójának (kezdés: 13, ifi: 11) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A labdarúgó megyei II. osztály 13. fordulójának (kezdés: 13, ifi: 11) mérkőzéseit rendezik a hét végén.Díjözön-csoport

Tippel: Berettyán Gábor, a Nyírvasvári edzője.

Vasárnap.

Apagy (7.)–Ófehértó (5.): – Ha ott folytatja a két csapat, ahol a múlt héten abbahagyta, a nézők biztos jól szórakoznak majd... A meccs abszolút háromesélyes, a pillanatnyi forma dönthet.

Nyírmihálydi (16.)–Volán-Sényő (6.): – A vendégek lényegesen jobb játékerőt képviselnek, amit a pályán bizonyítani is fognak.

Napkor (13.)–Nyírgyulaj (2.) A meccset Ófehértón rendezik.: – Azt hiszem, a Nyírgyulaj javítani fog a hazai vereség után, bár nehéz dolga lesz az idegenbeli győzelmük miatt nyilván kellő önbizalommal küzdő napkoriak ellen.

Levelek (4.)–Kállósemjén (15.): – Az elmúlt fordulóban aratott bravúros győzelme után hazai pályán is megszerzi a három pontot a Levelek.

Nyírlugos (8.)–Geszteréd (12.): – A jó minőségű nyírlugosi pályán érvényesülni fog a vendéglátók nagyobb játéktudása.

Nyíribrony (11.)–Kálmánháza (10.): – Hasonló képességű csapatok párharcában a hazai környezet előnye dönthet az Ibrony javára.

Nyírtelek (3.)–Nyírpazony (14.): – Háromszor nem fog egymás után botlani a Nyírtelek. A vendégek részéről a pontszerzés is meglepetés lenne.

Nyírvasvári (9.)–Terem (1.): – A két csapat között meglévő pontszám és helyezésbeli különbség nem indokolja a rangadó jelzőt. Ha másért nem is, a földrajzi közelség miatt viszont lesz némi presztízsjellege a találkozónak. Amennyiben a fiúk számára a hét vége legpreferáltabb eseménye a mérkőzés lesz, és ennek megfelelően készülnek, képesnek tartom csapatomat a listavezető legyőzésére.

Selyember-csoport

Tippel: Lelt József, a Rohod játékos-edzője.

Vasárnap.

Nyírtass (16.)–Székely (10.): – A hazai csapat üde színfoltja a bajnokságnak: a legsúlyosabb, ugyanakkor a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtja – egy nagy tudású edzővel. Ezen a meccsen sem ők dominálnak majd, de ahogy modani szokás: a kapanyél is elsülhet egyszer.

Petneháza (14.)–Dombrád (6.): – Esélyesebb vendégcsapat, ha csak „Hacsek” ki nem talál valami meglepőt.

Újdombrád (3.)–Fényeslitke (2.): – Két jó csapat találkozóján én a döntetlennek örülnék legjobban, de Fabók Pista barátoméknak szükségük van a pontokra, mert a jövő héten nálunk vizitálnak.

Anarcs (8.)–Vasmegyer (11.): – A hazai csapat egy „Sajtossal” súlyosabbnak tűnik és begyűjti a három pontot. 

Demecser (15.)–Kék (7.): – A legutóbbi sokk után a hazaiakkal a héten pszichológus foglalkozott... Ha a vendégmunkások hazalátogatnak erre a meccsere, megszoríthatják a Kéket, ha nem, a középkezdést fogják gyakorolni...

Gávavencsellő (13.)–Pap (12.): – A vendégeknek ellenünk kellett volna befejezni a futballt és mindenki erre emlékezne, szerintem „Nyolcas” nélkül most sem nyernek.

Vaja (9.)–Pátroha (5.): – Jó kezdés után mindkét csapat megöregedett és lassan a helyére kerül. Döntetlen lehet. 

Ajak (1.)–Rohod (4.): –Csapatom jó paszban van, éppen ezért a héten délelőtt, délután edzettünk, remélem, nem lesz olyan, aki megijed „nagy Ajaktól”.

Carmo-csoport

Tippel: Szabó Gusztáv, a Tiszamenti SE edzője.

Szombat.

Kölcse (5.)–Csenger (3.). A mérkőzés 12 órakor kezdődik!: – A Kölcse jobb csapat, otthon tartja a három pontot. 

Nyírmeggyes (6.)–Kispalád (12.): – Fix egyes.

Beregdaróc (16.)–Nábrád (13.): – A Daróc remélhetőleg egy hét alatt nem felejt sokat és ezt a meccset is behúzza.

Tyukod (15.)–Gelénes (11.): – A Gelénesnek szurkolok, de lehet, hogy ez kevés lesz... Azért egy pontra jó lehet a vendégcsapat.

Vasárnap.

Mérk-Vállaj (7.)–Tisztaberek (2.): – Az elmúlt hét végén láttam a hazaiak Tarpa elleni meccsét, ami alapján azt mondhatom, akár mindhárom pont otthon maradhat.

Tiszakóród (4.)–Tunyogmatolcs (1.): –  Hazai győzelmet várok a rangadón.

Szatmárcseke (14.)–Vámosoroszi (8.): – Lehet eső, lehet sár. Bármi megtörténhet.

Tiszamenti SE (10.)–Tarpa (9.): – Volt szerencsém személyes tapasztalatokat szerezni a Tarpáról, és arra az elhatározásra jutottam, ez a szomszédvári rangadó négy négy lesz. Abból indultam ki, hogy a legutóbbi eredményünket megfelezzük és ha összeállunk, talán tudunk négy gólt szerezni...

- Koncz Tibor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!