szon-sportoldal

2011.11.21. 10:36

Most sem üres kézzel jöttek haza Hevesből

Győzelem és vereség is lehetett volna a vége az izgalmas tekemeccsnek, így lett igazságos döntetlen a vége.

Győzelem és vereség is lehetett volna a vége az izgalmas tekemeccsnek, így lett igazságos döntetlen a vége.Visszatért Bélapátfalvára a Nyíregyházi TK NB I-es férficsapata, amely legutóbbi idegenbeli mérkőzése alkalmából győzött a hevesi településen. Az újonc Egri Nyomda SE-nek is a bélapátfalvai, a nyíregyházihoz a megszólalásig hasonlító létesítmény az otthona, talán ezért nem távozott most sem üres kézzel onnan a vendégcsapat.

Bár a pohár csak félig van tele, hiszen a 4–4-es döntetlen könnyen lehetett volna 6–2-es győzelem is. A nyíregyháziak a hat egyéni párharcból négyet megnyertek, viszont összességében az egriek ütöttek több fát (hattal...), így az ezért járó két pontot bezsebelve lett döntetlen a vége. Ha csak mindegyik nyíregyházi játékos egy-egy fávol többet üt a 120 kísérlete során, akkor megszületett volna az újabb győzelem Bélapátfalván. Amúgy pedig roppant fordulatos mérkőzés volt, különösen a záró sor párharcai hoztak hatalmas izgalmakat. Volt pillanat, amikor már biztos győztesnek látszott az NYTK, máskor már temetni lehetett a reményeket – így alakult ki az igazságosnak mondható döntetlen. A tabella eleje roppant tömörré vált, a nyíregyháziak az ötödik helyen állnak, három ponttal lemaradva az éllovas, általuk idegenben legyőzött Bélapátfalvától.

NB I., férfi

Keleti csoport, 10. forduló

Egri Nyomda SE–Nyíregyházi TK 4–4 (3124–3118)

NYTK: Varga I Imre 476, Péter S. 526 (1 pont), Finta 537 (1), Szlovenszki T. 542 (1), Kastura Zs. 527, Péter D. 510 (1). Ifi: 3–1 (1045–971). Pontszerző: Varga D. 474.

- Bodnár Tibor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!