szon-sportoldal

2011.11.28. 10:50

Sikeres bátori újoncavatás

Asztalitenisz csapatbajnokságok: Tóth Gábor 14 évesen meccset nyert az NB I-ben, az apagyiak kettes számú csapata meglepetést okozott Vácon, remek megyei rangadót vívott egymással a Nyírbátor II és a Nyírmada.<strong>

Asztalitenisz csapatbajnokságok: Tóth Gábor 14 évesen meccset nyert az NB I-ben, az apagyiak kettes számú csapata meglepetést okozott Vácon, remek megyei rangadót vívott egymással a Nyírbátor II és a Nyírmada.NB I., férfi

Nyírbátori ASE–Borsod Volán II 15–3

A biztos győzelem tudatában újoncot avatott a Nyírbátor a 14 éves Tóth Gábor személyében, aki meg is hálálta a bizalmat egy megszerzett győzelemmel. Győztek: Tóth Zs., Ciupe, Kiss Zs. 4-4, Tóth G., a Majoros B., Tóth Zs. és a Kiss Zs., Ciupe páros 1-1.

Apagy SE–Univer-Kecskeméti TE 18–0

Játék nélkül, a vendégcsapat betegségekre hivatkozva nem jelent meg.

NB II., férfi

Nyírbátori ASE–Nyírmadai ISE 10–8

Jó kis mérkőzést játszott a két csapat egymással, a végén a rutinosabb nyírbátori játékosok labdabiztosabbak voltak az ellenfélnél. Gy.: Sallai 4, Szöllősi T. 3, Bánhidi 2 és a Szöllősi T., Bánhidi páros, illetve Szabó S. 3, Pacuk P. 2, Paszternák, ifj. Krivács A. és a Pacuk P., Paszternák páros 1-1.

Váci Reménység–Apagy SE II 6–12

Nem várt bravúros győzelmet arattak az apagyiak, a vendégek játékosainak ezúttal remekül kijött a lépés. Gy.: Király Cs., Szűcs A. 4-4, Német T. 2, a Német T., ifj. Oszlánszki L. és a Király Cs., Szűcs A. páros.

NB III., férfi

Várda ASE–Kováts DSE Karcag 7–11

A papírforma érvényesült, a jobb csapat nyert, a várdaiak erejéből ennyire tellett. Gy.: Pokol P., Arady 2-2, Újvári, Nagy I. és az Újvári, Pokol P. páros 1-1.

Hajdúnánási Spartacus–Apagy SE III 11–7

A két, még nullapontos csapat találkozóján nagy csata alakult ki, az apagyiak pontszerzési esélyt szalasztottak el. Gy.: Nagy S. 3, Benga 2, Oszlánszki L. és az Oszlánszki L., Nagy S. páros 1-1.

- Bodnár Tibor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!