szon-sportoldal

2011.12.19. 10:41

Együtt ünnepelhettek a londoni olimpikonnal

A triatlon sportágban az év legjobbjának választott Vanek Ákos is ott volt a Kodály Iskola karácsonyi ünnepségén.

A triatlon sportágban az év legjobbjának választott Vanek Ákos is ott volt a Kodály Iskola karácsonyi ünnepségén.A hagyományos karácsonyi ünnepséggel búcsúztak az esztendőtől a nyíregyházi Kodály Zoltán Általános Iskola triatlonosai. A program játékos sportvetélkedővel kezdődött, majd emelkedett hangulatban folytatódott – megelevenedtek az év sikerei is. Felavatták az új tagokat, megérkezett a triatlonos Jézuska, és kiderült, hogy az esztendő sportolója Fehér Luca lett a szakágban. Bejelentették azt is, hogy a Kodály Iskola a 2010/2011-es tenévben az ország általános iskolái közül a negyedik helyezést szerezte meg a diákolimpiai összesítésben, amivel tíz pozíciót sikerült javítani az eggyel korábbi tanévben elért helyezésen.

A triatlonosok díszvendége Vanek Ákos, a 2011-es év felnőtt férfi triatlonosa, London leendő olimpikonja, a tiszaújvárosi világkupaverseny harmadik helyezettje volt.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!