szon-sportoldal

2011.12.13. 09:48

Kétszer 2–2-vel zárult a nagypályás évzáró

Mindkét fronton döntetlent hozott a Nyírsuli–Illés Akadémia mérkőzés a kiemelt ifjúsági bajnokságban.

Mindkét fronton döntetlent hozott a Nyírsuli–Illés Akadémia mérkőzés a kiemelt ifjúsági bajnokságban.Az utolsó idei nagypályás tétmérkőzéseket játszották a hétvégén a Városi Stadion műfüvén, ahol a kiemelt ifjúsági bajnokság korábbról elhalasztott fordulójának keretében a Nyírsuli és a szombathelyi Illés Akadémia csapatai csaptak össze. Mind az U19-esek, mind pedig az U17-esek mérkőzése 2–2-es döntetlennel ért véget, ám amíg a kisebbek pontot mentettek, addig a 19 esztendősek szűk fél óra alatt 2–0-ra vezetve, a kapott gólokat az utolsó tíz percben beszedve (az egyenlítés a 92. percben érkezett) végeztek döntetlenre. Az eredmények következtében az U17-es akadémiai korosztály a hatodik, az U19-es csapat a tizenharmadik helyen zárta az őszi szezont.

Utánpótlásfoci

Kiemelt ifjúsági bajnokság

U19: Nyírsuli–Illés Akadémia 2–2 (2–0)

Nyírsuli: Vasas G. – Szűcs F., Benkő B., Dajka L., Csordás G., Fabu M., Reznek, Lipcsei M., Phrakonkham (Fekete T.), Barzó (Kristófi), Szaffián (Boros D.). Edző: Bessenyei Gyula. Gól: Phrakonkham, Lipcsei M. Jó: Benkő B., Phrakonkham, Lipcsei M.

U17: Nyírsuli Akadémia–Illés Akadémia 2–2 (1–2)

Nyírsuli: Hrabina – Pataki B., Klepács, Nagy M., Rigó (Szathmári D.), Antal R. (Németh Sz.), Márton A. (Bodai), Sándor D., Majoros Á., Osváth, Rácz S. (Szathmári S.). Edző: Nagy Sándor. Gól: Majoros Á., Szathmári S.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!