szon-sportoldal

2011.12.04. 21:17

Öt aranyéremmel tértek haza a Gönczi Team versenyzői!

A XII.-ik  Szuperinfó Mikulás Kupa Nemzetközi Thai Box és K1 Gála hétvégi kazincbarcikai  rendezvényén, 9 fő versenyzővel vett részt a nyíregyházi Gönczi Team Kick Box SE. A színvonalas gálán, telt házas közönség előtt sikerült bizonyítaniuk a fiúknak a felkészültségükről, amit az is bizonyít, hogy 5 győzelemmel térhettek haza.

A XII.-ik  Szuperinfó Mikulás Kupa Nemzetközi Thai Box és K1 Gála hétvégi kazincbarcikai  rendezvényén, 9 fő versenyzővel vett részt a nyíregyházi Gönczi Team Kick Box SE. A színvonalas gálán, telt házas közönség előtt sikerült bizonyítaniuk a fiúknak a felkészültségükről, amit az is bizonyít, hogy 5 győzelemmel térhettek haza.Résztvevők: Gyarmati Máté 12 év 37 kg, Horváth Dávid 14 év 44 kg, Gönczi Alex 14 év 45 kg, Herczku Miklós 14 év 64 kg,Polgár Ádám 15 év 64 kg,  Balogh János felnőtt 57 kg, Végső Gábor felnőtt 71 kg, Gombos Szilveszter 16 év 66 kg, Gyurkó József felnőtt 87 kg. Győztesek: Gönczi Alex, Herczku Miklós, Gomba Szilveszter, Végső Gábor, Gyurkó József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!