szon-sportoldal

2012.01.29. 10:32

Dupláztak a Pro Ride-os fiúk!

2011-ben a bajnoki címet (2010 után) ismét a nyíregyházi Pro Ride csapat szerezte meg.

2011-ben a bajnoki címet (2010 után) ismét a nyíregyházi Pro Ride csapat szerezte meg.

Ezúttal  az aranyérem nem Karsai Tomi, hanem csapattársa és jó barátja Yosebashvili  Moshe nyakába került. A bronzérem a szintén Pro Ride csapat versenyzője, Henzsely Csabáé lett!

A Pro Ride Yamaha csapat 5 éve zsinórban nyer futamokat, és dobogós helyezéseket, az elmúlt két évben pedig ők hozták el a bajnoki trófeát! Mégsem hallani róluk, kik ők, honnan jöttek…?! Nem kaptak elismerést, sem támogatást… A fiúk a 2012-es évben is indulnak a bajnokságban, a cél nem lehet más, mint a bajnoki cím megvédése. Teszik ezt önerőből, a motorsport iránti szeretetüktől vezérelve.

A csapat vár minden kedves sportbarátot, jöjjenek el a versenyekre, bíztassák ezeket a fiúkat, mert megérdemlik.

A versenyek  zömét  hétvégén rendezik, a Hungaroringen!

A belépő INGYENES!!!

Lehetőség van boxlátogatásra, ahol testközelből csodálhatják meg a versenymotorokat az ide kilátogatók, sőt aki elég bátor, hogy felüljön egy ilyen masinára, -ami  3mp alatt éri el a 100km/h sebességet-, az élménymotorozáson vehet részt!

A Pro Ride csapat, a nézők mellett  várja minden olyan vállalat, cég stb..jelentkezését, akik valamilyen formában támogatná, segítené a csapatot. Az autó és motorsport mindig kiváló reklám lehetőség volt, és  lesz a jövőben is!

Szurkoljunk nekik együtt, hogy 2012-ben ismét megyénkbe kerüljön a bajnoki cím!

Ehhez kívánunk a csapatnak sok sikert!

Szöveg: Janics Attila

Kép: Pro Ride

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!