szon-sportoldal

2012.01.04. 10:16

Egyszer volt, de igaz volt a teremiek története

Bár nem egyszer megzenésítettük már, még egyszer ismételjük át a leckét: a teremi futballegylet bajnokságot nyert a megyei harmadosztályban, miközben a Magyar Kupában az országos főtábláig küzdötte fel magát.

Bár nem egyszer megzenésítettük már, még egyszer ismételjük át a leckét: a teremi futballegylet bajnokságot nyert a megyei harmadosztályban, miközben a Magyar Kupában az országos főtábláig küzdötte fel magát.Az őszi idényben sem lankadt: újoncként második pozícióban jegyzik a megye kettő Díjözön-csoportjában, és hogy ne merüljön a feledés homályába, döntőt játszott a Joma Kupa teremlabdarúgó tornán. Szép lista, nem csoda, hogy felkeltette az MLSZ helyi Igazgatóságának figyelmét, amely az elmúlt év legjobb felnőttcsapata címet adományozta a szatmáriaknak.

– Természetesen megtisztelő számunkra a nekünk ítélt cím, úgy érzem, tettünk érte a pályán – jelezte Képíró Dániel, a terem egyesület elnöke. – Gyakorlatilag, ahol elindultunk ott jól muzsikáltunk, had egészítsem még ki annyival, hogy a nyáron megnyertük a Bajnokok Tornáját és a szövetség által kiírt megyei Magyar Kupát, tehát tényleg jó évünk volt. Azon dolgozunk, hogy tartsuk a szintet, noha hasonló eredményeket aligha tudunk elérni 2012-ben, ehhez mi kiscsapat vagyunk. Meg kell mondjam, mindannyiunk számára fárasztó volt ez a menetelés, ugyanakkor jó lesz majd visszagondolni a történtekre, arra, hogy egy valamivel több, mint  600 lelkes települést képviselő társaság egyszer ilyen teljesítményre volt képes. Végül szeretném kifejezni hálámat a támogatóknak, külön Antal Csaba barátomnak, akinek nagyon sokat köszönhet a csapat!

- Koncz Tibor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!