szon-sportoldal

2012.01.30. 09:29

Hiányoztak az igazán jó egyéni teljesítmények

A Nyíregyházi TK NB I-es férfi tekecsapata Cegléden vesztett, és a negyedik helyre zuhant vissza.

A Nyíregyházi TK NB I-es férfi tekecsapata Cegléden vesztett, és a negyedik helyre zuhant vissza.Vereséggel kezdte az évet a Nyíregyházi TK, amely az élről a negyedik helyre zuhant vissza a tabellán. Az NB I-es férficsapat szombaton Cegléden lépett fel – győzelmi reményekkel. A végig kiegyenlített mérkőzésen az utolsó párig megvolt az esély a pontszerzésre, de mivel hiányoztak az igazán jó egyéni teljesítmények, 6–2-es vereség lett a vége. A nyíregyháziak a szerencsével is hadilábon álltak, hiszen Péter Dávid és Finta Zoltán esetében is csak néhány fa döntött az ellenfél javára, ugyanakkor Szlovenszki Tibor és Kastura Zsolt bravúros játékkal szerzett pontot.

A tabella kiegyenesedett, hiszen a téli szünetben minden elhalasztott meccset lejátszottak, a vezetést a 20 pontos Kazincbarcika vette át, a Bélapátfalvának 19, a Köszolg SC-nek 18, a Nyíregyházi TK-nak 17 pontja van. Ebből a kvartettből kerül majd ki a bajnokcsapat, hogy az NYTK végezzen az élen, ahhoz a négy hazai mérkőzés megnyerése mellett még ötből három idegenbeli fellépésen is győzni kell. Ezek közül az első vasárnap a Szegvár otthonában gyűjthető be.

NB I., férfi, Keleti csoport, 13. forduló

Ceglédi VSE–Nyíregyházi TK  6–2 (3221–3183)

NYTK: Péter S. 503, Szlovenszki T. 567 (1 pont), Péter D. 509, Ráski J. 528, Finta 527, Kastura Zs. 549 (1). Ifi: 4–0 (1056–921).

- Bodnár Tibor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!