szon-sportoldal

2012.01.23. 15:49

Marci betegen párosozott Izraelben

AZ ITF-future-teniszverseny páros versenyszámában búcsúzott a küzdelmektől a Fucsovics Márton, Gödry Levente tandem.

AZ ITF-future-teniszverseny páros versenyszámában búcsúzott a küzdelmektől a Fucsovics Márton, Gödry Levente tandem.A múlt hetihez hasonlóan ismét párosban hangolódott az egyéni küzdelmekre Fucsovics Márton, aki egymást követő harmadik 10 ezer dollár összdíjazású, kemény pályás ITF-future-versenyét kezdte meg az izraeli Eilatban.

Kérdéses volt, hogy Marci betegsége (összeszedett egy vírust, ami hányással és hasmenéssel jár) ki tud-e állni a Fucsovics, Gödry Levente magyar páros az izraeli Dekel Bar, Dor Belfer tandem ellen – végül volt mérkőzés, amelyet a hazaiak 6:4, 6:3-ra nyertek.

A nyíregyházi teniszező kedden kezdi meg egyéni szereplését – amennyiben az egészségi állapota azt lehetővé teszi. Első fordulóbeli ellenfele a selejtezőből felkerült dán Marc Ferrigno (1340. a világranglistán) lesz, siker esetén a második fordulóban összeakadhat a viadal első kiemeltjével, az izraeli Amir Weintraubbal (220).

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!