szon-sportoldal

2012.01.27. 10:16

Újabb izgalmas meccsek a műfüves étlapon

A hét végén már a harmadik köréhez érkezik a Football Factory 3. Diner Étterem Kupa műfüves felkészülési torna. Az A-csoporban listavezető Kemecse szombaton este zárásként a Nyírgyulajjal találkozik, a Nyíregyháza Spartacus pedig a vasárnapi ebédet követően a napkoriak ellen játssza második mérkőzését.

A hét végén már a harmadik köréhez érkezik a Football Factory 3. Diner Étterem Kupa műfüves felkészülési torna. Az A-csoporban listavezető Kemecse szombaton este zárásként a Nyírgyulajjal találkozik, a Nyíregyháza Spartacus pedig a vasárnapi ebédet követően a napkoriak ellen játssza második mérkőzését.A B-csoportban az eddig százszázalékosok közül a Kótaj a Mérk-Vállaj ellen nyitja a szombatot, míg az Ibrány a Nagyszekeres ellen próbálja megszerezni az újabb három pontot. A C-csoportban a két hat pontos közül szombaton délelőtt előbb a nyírbátoriak játszanak a Nyírvasvári ellen, majd a Várda SE küzdhet a tiszalökiekkel.

A D-csoportban vasárnap a három pontveszteség nélkül álló csapatból egy, vagy kettő már biztosan nem lesz az, hiszen a Nyírsuli U 19-es gárdája a Cigánd ellen lép pályára a vasárnapi kezdőmeccsen. Ezt követően a Tiszakanyárnak a riválisokhoz képest könnyebb dolga lehet a nyírtelekiek ellen. Az E-hatosban a Baktalórántháza a sényőiek, a Nagykálló a Nyírsuli U 17-esei ellen tőr majd újabb győzelemre.

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!