szon-sportoldal

2012.02.28. 08:20

Benne volt a tűz a csapatban

Bursac délelőtt még a kórházi ügyeleten volt lázasan.

Bursac délelőtt még a kórházi ügyeleten volt lázasan.Le a kalappal Bursac és Braun előtt! Előbbi szombaton délelőtt még magas lázzal és hidegrázással az ügyeleten volt, aztán este vállalta a játékot a békésiek ellen. Utóbbi sérülés miatt nem edzett az elmúlt héten, ám szintén pályára lépett az NYKSK-Nyír-Komplett NB I. B-s férfi kézilabdacsapatának bujtosi csarnokbeli bajnokiján. Mindkettőjükre szükség volt ahhoz, hogy a hazaiak végül 22–21-re hozzák a meccset, és fontos két pontot szerezzenek.

A biztatás is sokat segített

– Már a héten éreztem a tüzet a játékosokban, látszott, hogy szeretnék feledtetni a dabasi vereséget – kezdte visszapillantását a meccsre Bartha Dénes, az NYKSK-Nyír-Komplett edzője. – A baljós előjelek, Bursac betegsége és Braun sérülés ellenére ugyanez volt a helyzet a mérkőzés előtt is, amelynek az elejét egyébként átaludtuk, ezért léphetett meg a békési csapat. Szerencsére Oross remekül állt be, a védekezésünk is feljavult, megéreztük a békésiek elleni játékot.

– A második félidőben már figyelni kellett arra, hogy néhány játékosunkat pihentessük, a frissítések bejöttek, sőt, az ellenfelünk játékán érződött a fáradtság – folytatta Bartha Dénes. – Sajnálom, hogy a végjáték szoros lett, hiszen biztosabban és nagyobb arányban is nyerhettünk volna. Jó érzés volt látni a korábbiakhoz képest népes közönséget, és sokat segített a biztatásuk.

Bartha Dénes hétfőn és kedden igazoltan van távol, a serdülő válogatott kapitányaként a szokásos keretedzést irányítja, ezúttal Tatabányán.

- Mán László -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!