szon-sportoldal

2012.02.14. 12:41

Gólzáporos volt a csoportkör

A hét végén már kieséses rendszerben folytatódik a műfüves focitorna.

A hét végén már kieséses rendszerben folytatódik a műfüves focitorna.A hét végén véget értek a csoportmeccsek a Football Factor 3. Stadion Diner Étterem műfüves labdarúgó tornán. A zárókörben volt gól bőven és tét is, hiszen a csoportok első és második helyezettjei, valamint a két legjobb harmadik a hét végén a középdöntőben folytathatja.

Csak két meccs maradt el

A havazás, a nem éppen ideális időjárás ellenére a csoportköbe kiírt 75 mérkőzésből mindössze kettő maradt el. A csapatok összesen 363 gól szerzetek, ebben élen járt a Kisvárda (35) és a Bakta (33), a másik végletet a sényőiek jelentették egy találattal. A legkevesebb gólt az Ibrány (1) kapta, legtöbbet (27) az Újdombrád (27) kapta.

Az A-csoportban a Kemecse százszázalékos eredménnyel zárt, mögötte a Nyírmada jutott tovább, illetve egyik legjobb harmadikként a Nagyecsed.

A B-jelű csoportból az Ibrány és a Kótaj ment tovább, itt a gávavencsellőieknek nem termett babér, pontosabban pont, hiszen minden mérkőzésükön vereséget szenvedtek. A C-csoportból az erőviszonyokban megfelelően a Nyírbátor és Kisvárda lépett a következő körbe, a D-ötösből a Tiszakanyár és a Nyírsuli U 19-es gárdája, búcsúzott viszont az NB III-as cigándi alakulat.

Az E-csoportból a Bakta?lórántháza mellett a Szatmárnémetiből érkezett Somesul Óvári és a vele azonos pontszámmal bíró várhatja a hét végét. Itt is volt egy nullpontos gárda, mégpedig a Volán Sényő.

Az állva maradt együttesek szombaton lépnek pályára, a hat győztes vasárnap folytatja. Mostantól már kétszer negyvenöt percesek lesznek a mérkőzések. KM

A Football Factor 3. Stadion Diner Étterem Kupa hétvégi menetrendje

Szombat

1. 8.30: Kemecse-nagykálló 8.30

2. 10.10: Ibrány-Nyrsuli U 19

3. 11.50:Nyírbátor-Kótaj

4. 13.30: Tiszakanyár-Somesul Óvári

5. 15.10: Baktalórántháza-Nyírmada

6. 16.45: Nagyecsed-Kisvárda

Vasárnap

9: 1-2. meccsek győztesei

11: 3-4. meccsek győztesei

13: 4-5. meccsek győztesei.

A góllövőlista élmezőnye

9 gól: Bagin (Kisvárda). 8. gól: Módis (Nyírsuli U 19). 7 gól: Balázsi (Tiszakanyár). 6. gól: Nagy D. (Nyírbátor), Kozma J. (Baktalórántháza).

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!