szon-sportoldal

2012.02.07. 08:42

Jobb félni, mint megijedni

A tiszavasvári futballcsapat szombaton nem merte megkockáztatni az utazást Mezőkövesdre.

A tiszavasvári futballcsapat szombaton nem merte megkockáztatni az utazást Mezőkövesdre.A langyos január után cudarul kezdődőtt a február. Tiszavasvárinak sem ugrálnak a plafonig örömükben, hogy a hirtelen mostohává vált körülmények miatt át kell(ett) szabni a felkészülési menetrendet. A megyei első osztályú futballcsapat például a hét végére borsodi „portyát” iktatott be, amiből nem lett semmi – a viharos szél, a feltornyosuló hóakadályok az utazástól is eltántorították a Fecsku-gárdát. Hisz jobb félni, mint megijedni.

– Szombaton Mezőkövesdre, a Halásztelekkel kötöttünk le  meccset, de nem mertünk elindulni – számolt be a vasvári legénység meghiúsult  túrájáról a tréner, Fecsku István. – Lehet, oda értünk volna, viszont, hogy miként érünk haza, nos, azt senki nem merte megkockáztatni... Mindenesetre szerdán a Gávavencsellőt fogadjuk, addigra megtisztítjuk az edzőpályát, amennyiben katasztrofális lenne az időjárás, szerencsére aznap bemehetünk a sportcsarnokba. Szombaton újabb mérkőzés szerepel a programban, vasárnap pedig megyünk a Joma Kupa teremtorna selejtezőjére.

Bármennyire is kétséges a közeljövő programja, mindeközben biztosnak tűnik: a játékoskeretben  – legalábbis télen – az égvilágon semmi változás nem lesz Tiszavasváriban.

- Koncz Tibor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!