szon-sportoldal

2012.02.03. 07:16

Nagyobb alázatra van szükség!

Lassan, de biztosan halad az NRK-Nyíregyháza. Az NB II-es női röplabdacsapat egyre közelebb araszol ahhoz, teljesítse minimális tervét – megnyerje a bajnokságot.

Lassan, de biztosan halad az NRK-Nyíregyháza. Az NB II-es női röplabdacsapat egyre közelebb araszol ahhoz, teljesítse minimális tervét – megnyerje a bajnokságot.A tabella tetején feszítő nyírségiek immár az alapszakasz zárófellépésére melegítenek, amely vasárnap 11 órakor esedékes Egerben. Fatális „balesetnek” kell bekövetkeznie ahhoz, hogy az eleddig mindössze egyetlen vereséget szenvedő vendégek elbukjanak a hevesi városban. Ennél lényegesebb információnak tetszik, hogy a szezon folytatásaként még egyszer játszik valamennyi riválisával: a menetrend a helyezések függvénye. Mindeközben Balázs István edző egyre többet mereng a Magyar Kupa közelgő végjátékán, mivel együttesének február 17-én, a fővárosban lesz jelenése – a BSE elleni elődöntőben.

Hazai környezetben

A tiszavasvári hölgykoszorú is megmutatja magát az aktuális fordulóban, mégpedig hazai környezetben. A házigazdának nem jutott egyszerű feladat: szombaton (17 óra) a második helyen posztoló Honvéd Zrínyi SE-vel szemben próbál maradandót nyújtani. Annál is inkább, mivel a legutóbbi összecsapás után kritikus hangvételt ütött meg a szakvezetés – Jászberényben ugyanis akadtak problémák...

– Nagyon kis csapat vagyunk, amelynek kevés ziccere adódik arra, hogy szettet, ne adj’ isten, meccset „fogjon” az NB II-ben – vélekedett Kolozsi János, a Tiszavasvári edzője. – A teljes igazsághoz tartozik, hogy tartalékosan, mindössze hét emberrel utaztunk Berénybe, ennek ellenére az első szettet kifejezetten jó játékkal simán behúztuk. A másodikban 14–6-ra vezettünk, majd hat nyitást elrontottunk, ráadásul 24–23-nál játszmalabdánk volt, innen vesztettük el a mérkőzést. Hatalmas esélyt szúrtunk el, mert ezen a mérkőzésen lett volna keresnivalónk. Nem lehet mindig kifogás, hogy amatőr egyesület vagyunk, több felelősségvállalásra van szükség, és amit mindig mondok, alázatra!

- Koncz Tibor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!