szon-sportoldal

2012.02.02. 18:04

Németh-órák a Szparinál

Pénteken már edzeni is fognak az új szakmai stáb irányításával játékosai.

Pénteken már edzeni is fognak az új szakmai stáb irányításával játékosai.Brekk János útja a városházáról a stadionba vezetett. A klub VIP szobájába jött össze az új csapat vezérkara és a leendő keret tagja. Brekk János leendő tulajdonosként és szakmai vezetőként vázolta fel a klub jövőképét, majd átadta a szót az új vezetőedzőnek, Németh Károlynak.

– Egy biztos állást hagytam ott a másik oldalon – mutatott a centerpálya túloldala felé, a Nyírsulira értve az új mester. – Úgy érezem, hogy a Nyíregyháza Spartacus életében egy új fejezet kezdődik, és ennek részese akarok lenni. Öröm látni, hogy a jelenlévő közül sokan a Nyírsuliban nevelkedtek, jó páran pedig Brekk János hívószavára érkeztek vissza. Olyan nyugodt, kiegyensúlyozott öltözői légkört szeretnék majd, hogy a játékosok szívesen, örömmel jöjjenek a tréningekre. Kemény munka vár majd ránk, ám azt szeretném, ha nem kényszerből, hanem élvezettel dolgoznának. Nem szeretnék görcsös, remegő játékosokat, hanem bátrakat, vállalkozó szelleműeket. A foci nem bonyolult játék és hatvan százalékban mentalitás kérdése.

Ami a szakmai stábot illeti, Márton István ismét szerepet kap, mégpedig pályaedzőként és technikai vezetőként. A kapusedző ismét Téglási Gábor, aki örömmel tért vissza Nyíregyházára. Sok még a nyitott kérdés, nincs még klubigazgató sem, ám Brekk János úgy véli, nem lenne szerencsés elhamarkodottan dönteni.

Az viszont biztos, hogy pénteken délelőtt első hivatalos tréningjét a Filo Focicsarnokban fogja vezényelni Németh Károly.

- Mán László -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!