szon-sportoldal

2012.02.29. 15:52

Pénteken indul a jegyárusítás

Már most óriási az érdeklődés a március 22-i, nyíregyházi női kézilabda Európa-bajnoki selejtezőre, amelyre helyre szóló jegyeket árulnak majd a szervezők.

Már most óriási az érdeklődés a március 22-i, nyíregyházi női kézilabda Európa-bajnoki selejtezőre, amelyre helyre szóló jegyeket árulnak majd a szervezők.Hatalmas az érdeklődés a Magyarország–Németország női kézilabda Európa-bajnoki selejtező iránt, amit március 22-én, csütörtökön rendeznek Nyíregyházán, a Bujtosi Szabadidő Csarnokban. A női kézilabda válogatott számára a decemberi hollandiai Eb előtt várhatóan ez lesz az év mérkőzése, annál is inkább, hiszen tavaly éppen a németek miatt nem jutottak ki legjobbjaink a brazíliai világbajnokságra.

A mérkőzésre a jegyeket a Buszacsa portáján március 2-től árulják – tudtuk meg Máthé Csabától, a csarnok igazgatójától. Helyre szóló jegyeket árusít a csarnok, a szurkolóknak nem kell órákkal a mérkőzés kezdése előtt a csarnokba érkezni ahhoz, hogy jó helyekhez jussanak.

A Karl Erik Böhn vezette magyar válogatott március 19-én délben érkezik Nyíregyházára, délután már edzést tart a csarnokban. A szurkolók, rajongók március 21-én délután találkoznak Görbiczékkel a Korzó A épületének földszintjén.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!