szon-sportoldal

2012.02.07. 11:08

Unilever Kupa: nem marad el, csak átalakul

Egy hét csúszással rendezik meg Nyírbátorban a felkészülési kézilabda tornát.

Egy hét csúszással rendezik meg Nyírbátorban a felkészülési kézilabda tornát.Ahogy arról hétfői számunkban beszámoltunk, a kedvezőtlen időjárás, a közlekedési nehézségek miatt elmaradt az elmúlt hétvégére beiktatott Unilever Kupa férfi felkészülési kézilabda torna Nyírbátorban. A szervezők már akkor jelezték, mindenképpen szeretnék megrendezni az eseményt: nos, február 11-én, vagyis szombaton megvalósul tervük – kissé módosított formában.

A korábban elképzelt három csapat helyett ezúttal négy lép színre: a bajnoki kötelezettség következtében távolmaradó Nyíregyházi KSK -t a Mátészalkai MTK „váltja” és a Fehérgyarmati VSE is csatlakozik az eredetileg is szereplő Kisvárdához, illetve a házigazda Bátorhoz. Így négy NB II-es együttes csatázhat,. A reggel 9 órakor kezdődő meccsdömping menetrendje abból a szempontból nem módosult, hogy a felnőttekkel párhuzamosan bonyolítják le az ifjúsági csapatok különtornáját.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!