szon-sportoldal

2012.03.09. 15:57

A kötelező legtöbbször nehéz

A Csömör elleni bajnoki szünetében sorsolás lesz a jegyet váltók között.

A Csömör elleni bajnoki szünetében sorsolás lesz a jegyet váltók között.Az esélyek a hazaiak mellett szólnak. Szombaton este (18) a bujtosi csarnokban a csömöri csapat lesz az NYKSK-Nyír-Komplett NB I. B-és férfi kézilabdázóinak vendége a soros bajnoki körben. Ősszel Csömörön 32-25-re nyertek a nyíregyháziak, a két csapat legutóbbi, nyíregyházi derbijét pedig 35-29-re hozták Tarnavölgyiék.

Végig kell összpontosítani

- A csömöriek agresszíven játszanak, kontrákra és betörésekre építik a játékukat. Szombaton nagyon zártan kell majd védekeznünk és nem szabad elszórnunk a labdákat. A két pont itthon tartása a cél, ám mint a kötelezően elvárt győzelmek, ez sem lesz majd könnyű. Bízom benne, hogy végig összpontosítva fogunk játszani, és. lelkes közönség előtt teljesítjük majd a tervet- vélekedett Bartha Dénes, a nyíregyháziak edzője.

Sajnálatos, hogy Braun Brúnó sérülése még mindig gond, Horváth Szilárd pedig betegség miatt hagyott ki edzéseket. Miként arról már beszámoltunk, a bajnokira jegyet váltók közül szünetben húsz szerencsést kisorsolnak, ők belépőt nyernek a március 22-ei, magyar-német női EB-selejtezőre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!