szon-sportoldal

2012.03.17. 09:17

Bátor játék kell Minczéréktől

Labdarúgás - Szombaton délután Vinicius kezdő lesz a kis Loki elleni presztízsmeccsen.

Labdarúgás - Szombaton délután Vinicius kezdő lesz a kis Loki elleni presztízsmeccsen.

Pénteken délután kellemes napsütésben, zeneszóra tréningeztek a Nyíregyháza Spartacus focistái. Amíg ők gyakoroltak, a megyei focibírók teljesítették az éves tesztkövetelményeket, emiatt szólt a zene.

A labdarúgók szombaton ismét hazai pályán szerepelnek, mégpedig a kis Loki ellen. A Szpari az elmúlt fordulóban Egerben játszott 1-1-es döntetlent, a DVSC-DEAC pedig otthonában kapott ki 1–0-ra a Békéscsabától.

Marad a szerkezet

- A hét a terveknek megfe-lelően alakult-kezdte olvasóink tájékoztatását Brekk János, a Spartacus szakmai igazgatója. A hét elején megnyomtuk, emiatt volt is egy kis fáradtság a hét derekán. Ám ez már a múlté. Jó volt az idő, jó a pálya, sajnos Germán megbetegedett, így edzéseket hagyott ki.

– Örömteli gondunk, hogy Reznek az U 19-es válogatottal Rómában szerepel, így az ő pótlása a legfontosabb. Végül úgy döntöttünk, hogy a legkisebb változtatással oldjuk meg a dolgot, így marad a megszokott szerkezet, ám Donát helyén Vinicius fog kezdeni.

– A debrecenieket jól ismerjük, jönnek is a hírek a szomszédvárról, hogy a Vidi elleni rangadó miatt ilyen meg olyan csapattal érkeznek. Én úgy vélem, hogy a legerősebb összeállításban fognak kezdeni, mert számukra is presztízsmeccs lesz a szombati. Nekünk az lesz, ezért mindenáron nyerni kell.Kezd összeállni a csapatunk, ám ahhoz, hogy igazán beinduljunk zsinórban két-három győzelemre lenne szüksége. Miért ne kezdenénk éppen szombaton ezt a sorozatot.

Jó időben, jó ellenféllel

– Itthon mindig nehezebb játszani, mint vendégként ám most azt kértem a fiúktól, hogy mindenki bátran focizzon, merjen vállalkozni. Amennyiben így lesz, akkor az majd hozza az eredményt is. Bízom benne, hogy jó időben, jó ellenféllel szemben és sok, lelkes néző előtt szerezzük majd meg szombaton a győzelmet.

Ami még a keretet illeti, a fiatal Dajka Lászlóra csak azért nem számít Brekk János, mert az utánpótláscsapatban most nagyobb szükség van a játékosra. Örömteli viszont, hogy Makai István sérülése már a múlté, így ő leülhet majd a kispadra.

KM-ML

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!