szon-sportoldal

2012.03.08. 12:37

Belépőket lehet nyerni a magyar-német meccsre

Duplán jól járhatnak mindazok, akik szombaton ott lesznek a bujtosi csarnokban az NYKSK-Nyír-Komplett NB I. B-és férfi kézilabdázóinak soros bajnokiján. Egyrészt remélhetőleg egy jó mérkőzés után hazai győzelemnek örülhetnek, másrészt a Csömör elleni bajnokira jegyet váltók közül húszan értékes belépőket nyerhetnek.

Duplán jól járhatnak mindazok, akik szombaton ott lesznek a bujtosi csarnokban az NYKSK-Nyír-Komplett NB I. B-és férfi kézilabdázóinak soros bajnokiján. Egyrészt remélhetőleg egy jó mérkőzés után hazai győzelemnek örülhetnek, másrészt a Csömör elleni bajnokira jegyet váltók közül húszan értékes belépőket nyerhetnek.Mint ismeretes március 22-én, este negyed héttől női kézilabda válogatottunk Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen a németeket fogadja a bujtosi csarnokban. Az érdeklődés óriási a válogatott tétmérkőzésére, amelyre a jegyeket már elővételben meg lehet váltani.

A szombati férfi bajnoki mérkőzésre belépőt váltók közül a szünetében sorsolás lesz és húsz szerencsés drukker belépőt nyerhet a minden bizonnyal telt házas válogatott találkozóra.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!