szon-sportoldal

2012.03.29. 10:56

Futás, kocogás, tojásdobálás

Érdekes programokat kínál majd a Szabolcs Takarék Nyuszi-futás.

Érdekes programokat kínál majd a Szabolcs Takarék Nyuszi-futás. Ha húsvét, akkor Nyuszi-futás! Immár nagy hagyománnyal bír az a húsvéti szabadidősport rendezvény, amelynek jövő szombaton, április 7-én a nyíregyházi Városi Stadion ad otthont. Kicsiket és nagyokat várnak az idei találkozóra, amely ezúttal a Szabolcs Takarék Nyuszi-futás elnevezéssel bír.

- Üzleti filozófiánk fontos rész az, hogy támogatjuk a helyei, nagy tömegeket mozgósító szabadidős rendezvényeket, ebbe pedig bele illik a közelgő Nyuszi-futás. Ugyancsak fontosnak tartjuk azt, hogy aki teheti támogassa az ilyen rendezvényeket - tájékoztatta az megjelenteket csütörtökön délelőtt Kola János, Szabolcs Takarék ügyvezető igazgatója.

Ezt követően Takács Sándor, a rendező Nyírsuli ügyvezetője részletesen szólt a félnapos programról. A forgatókönyv a megszokott, a közös bemelegítés után nyíregyházi hírességekkel lehet kocogni, majd jönnek a különböző távok és az ügyességi versenyek. A rendező jóvoltából az első három helyezettek az erre az alkalomra készített érmeket kapnak, valamennyi célba érkező átvehet egy kis ajándékot és részt vehet az értékes nyereményeket felvonultató tombolasorsoláson. Lesz még lufihajtogatás, nyuszi simogatás, veterán autók mellett lehet majd fotózkodni, azaz érdekes és sportos kínálat várja mindazokat, akik jövő szombaton ott lesznek a Városi Stadionban.

A Szabolcs Takarék Nyuszi-futás programja

9: Megnyitó

9.10: Közös, zenés bemelegítés

9.20: 400 m kocogás híreségekkel

9.30: 300 m ovis futás

9.40: 400 , alsósoknak

9.50: 600 m felsősöknek

10: 400 m családi kocogás (egy-egy gyerek és felnőtt)

10.10: forog a szerencsekerék

10.20: Locsolóversmondó verseny

10.35: Fakultatív versenyek (lengőteke tojással, célbadobás tojással, távdobás tojássaé, ügyességi versengések, tojásdobáló verseny

12: tombolasorsolás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!