szon-sportoldal

2012.03.06. 10:25

Hazahozták Debrecen Város Nagydíját

<span style="font-size: small;">Szabolcsi sikerektől volt hangos a hajdúsái fedett pályás kettes fogathajtó verseny.

Szabolcsi sikerektől volt hangos a hajdúsái fedett pályás kettes fogathajtó verseny.Befejeződött a fedett pályás kettes fogathajtó versenysorozat Debrecenben, ahol nemcsak népes, hanem eredményes is volt a szabolcsi résztvevők tábora. Az AB kategória döntőjében a második helyen végzett Hepp Róbert érte el a legjobb megyebeli eredményt, míg a C kategóriában Vass Szabolcs végzett az élen.

Debrecen Város Nagydíjáért külön értékelték a teljesítményeket, a három forduló közül a két legjobb eredmény számított be ebbe a versengésbe. Ez alapján az AB kategóriában Hepp Róbert a harmadik helyen zárt, míg a C csoportban klubtársa, Magyar Zsolt az első helyen végzett, Vass Szabolcs pedig a harmadik lett.

Fedeles versenysorozat, döntő, Debrecen

AB kategória: 2. Hepp Róbert (Kálló-Földgép SE), 3. Bukovinszki Zoltán (Nyírségi LTE), 6. Fekete György (Nyírbátori LK), 8. Margitai Sándor (Újfehértói LBK).

C katagória: 1. Vass Szabolcs (Ópályiak BK), 4. Magyar Zsolt (Kálló-Földgép SE), 5. Tóth János (Újfehértói LK), 6. Tárkányi János (Újfehértói LK), 9. Jáger Gábor (Fehérgyarmati LSE), 14. Magyar Gergő (Kálló-Földgép SE).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!