szon-sportoldal

2012.03.23. 08:59

Visszavernék a Honvéd utolsó próbálkozását

Noha jó néhány fellépés vár még a bajnoki középszakaszban járó NRK-Nyíregyháza NB II-es női röplabdacsapatára, csaknem biztosra vehető: a vasárnap esedékes Honvéd Zrínyi SE elleni fővárosi rangadó alapjaiban határozza meg a végső sorrendet.

Noha jó néhány fellépés vár még a bajnoki középszakaszban járó NRK-Nyíregyháza NB II-es női röplabdacsapatára, csaknem biztosra vehető: a vasárnap esedékes Honvéd Zrínyi SE elleni fővárosi rangadó alapjaiban határozza meg a végső sorrendet.A tabellát jelentős előnnyel vezető nyírségiek újabb győzelem esetén már a feljutásról döntő osztályozóra készülhetnek – az erőviszonyok figyelembe vételével elképzelhetetlen, hogy leadják előnyüket. Mindenesetre a hazaiak második helyen tanyáznak a táblázaton, papíron tehát a legacélosabb riválisnak számítanak, utolsó esélyt próbálják megragadni a felzárkózásra.

Ugyanakkor a Tiszavasvári is idegenbeli mérkőzésre hivatalos: a megtáltosodott Hajdúböszörmény otthonában meglehetősen nagy formajavulásra lenne szükség a szoros eredmény elérése érdekében.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!