szon-sportoldal

2012.04.23. 10:29

A Mada nyerte az NB II-es megyei rangadót

Asztalitenisz csapatbajnokságok: a bajnoki címre hajtó NB I-es nyírbátori csapat nyert, az NB II-ben viszont a nyírmadaiak legyőzték a bátoriak kettes számú alakulatát.

Asztalitenisz csapatbajnokságok: a bajnoki címre hajtó NB I-es nyírbátori csapat nyert, az NB II-ben viszont a nyírmadaiak legyőzték a bátoriak kettes számú alakulatát.NB I., férfi

Borsod Volán II–Nyírbátori ASE 4–14

Biztosan hozta a kötelezőt a nyírbátori csapat a gyengébb játékerőt képviselő hazaiakkal szemben. Győztek: Ciupe, Kiss Zs. 4-4, Tóth Zs. 3, Tóth G. 2 és a Tóth Zs., Tóth G. páros.

NB II., férfi

Nyírmadai ISE–Nyírbátori ASE II 12–6

Nagyon éles mérkőzésen akár fordított eredmény is születhetett volna, a döntetlen talán igazságosabb lett volna. Gy.: Pacuk P. 4, Szabó S., Paszternák 3-3, ifj. Krivács A. és a Szabó S., ifj. Krivács A. páros, illetve Szöllősi T., Bánhidi 2-2, Szarka és a Szöllősi T., Bánhidi páros 1-1.

Apagy SE II–Váci RSE II 7–11

Az apagyiaknak mindenképpen nyerniük kellett volna a bentmaradás kiharcolásához, végül veszítettek – tiszta lelkiismerettel. Kérdés, hogy ebben a fordulóban ezt mindenki elmondhatja-e magáról... Gy.: Szűcs A., Király Cs., Német T. 2-2, Benga 1.

NB III., férfi

Apagy SE III–Hajdúnánás 2–16

A hazai csapat öt meccset veszített el nyert állásból döntő szettben, így esélye sem volt a szorosabb eredmény elérésére. Gy.: Ráti S., Kiss Z. 1-1.

Jászkun Volán II–Vásárosnaményi SZSE 9–9

Tartalékos összetételben a döntetlen is bravúros eredménynek számít a listavezető naményi csapat részéről. Gy.: Misák, Sztoj 3-3, Szilágyi Z. 2 és a Sztoj, Szilágyi Z. páros.

DSE Karcag–Várda ASE 11–7

A papírforma érvényesült, a jobb erőkből álló karcagi csapat megérdemelt győzelmet aratott. Gy.: Pokol P., Márföldi 2-2, Arady, Újvári és Úhjvári, Pokol P. páros 1-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!