szon-sportoldal

2012.04.28. 10:58

Savon a vendégek sava-borsa

A nyíregyháziak felkészültek a balassagyarmatiakból.

A nyíregyháziak felkészültek a balassagyarmatiakból.Három hely és tíz pont van azon két csapat között, amely szombaton késő délután (18) egymásnak feszül majd a bujtosi csarnokban. A házigazda NYKSK-Nyír-Komplett a hetedik (23 ponttal), a vendég Balassagyarmat a negyedik (33) az NB I. B-s férfi kézilabda-bajnokság Keleti-csoportjában.

Ami az előző fordulót illeti, a nyíregyháziak hajrávereséget szenvedtek Törökszentmiklóson (28-25), míg a gyarmatiak otthon nyertek biztosan (41-31) a böszörményeik ellen. A nógrádiak legeredményesebbje a kubai Savon volt 14 góllal. Ugyanennyit lőtt a nyíregyháziak őszi vendégjátékán, amelyet 34-31-re nyertek a balassagyarmatiak. A két csapat legutóbbi, tavaly májusi nyíregyházi meccsén Tarnavölgyiék nyertek 35-29-re, igaz akkor még nem volt a vendégeknél a kubai.

Egy szó mint száz, a kábelesek ásza Savon, az ő teljesítménye döntő lehet majd szombaton.

- Egységes, jó csapat a balassagyarmati, ám úgy vélem megfelelően felkészültünk belőlük. Braun Brúnó hazatért, vele erősödött a védekezésünk. Bízom benne, hogy a motivált, a dobogóra hajtó vendégek sorozatát megszakítjuk szombaton - vélekedett Bartha Dénes, a nyíregyházaik mestere.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!