szon-sportoldal

2012.05.14. 10:32

Balázs István: Megcsináltuk!

„Pista bácsi jó napot, bajnok lett a csapatod!” Ráadásul nem érte be ennyivel, a feljutásért kiírt osztályozón sem csúszott semmilyen malőr. Summa summarum, az NRK-Nyíregyháza női röplabda együttese visszatornázta magát az élvonalba.

„Pista bácsi jó napot, bajnok lett a csapatod!” Ráadásul nem érte be ennyivel, a feljutásért kiírt osztályozón sem csúszott semmilyen malőr. Summa summarum, az NRK-Nyíregyháza női röplabda együttese visszatornázta magát az élvonalba.Aligha vonhatja kétségbe bárki: ott a helye! Az a gárda, amely a teljes évadot két vereséggel brusztolta végig, második „buktája” egy totálisan tét nélküli mérkőzésen született, a Magyar Kupában pedig a legjobb négy közé masírozott – nos, annak valóban nem az NB II-ben kell porosodni.

– Megcsináltuk! – szakadt ki a megkönnyebbült sóhaj Balázs Istvánból. Az NRK edzője hétfőn reggel meglehetősen fáradt adott hangot elégedettségének. Az elmúlt hónapok csúcspontja a hét végi dömsödi osztályozó volt: a Vasi Akadémia, majd a Palota legyőzésével vált biztossá a nyírségiek visszatérése az NB I-be, a Budai XI. SE ellen elvesztett összecsapás az égvilágon semmit nem befolyásolt. – Ezt vállaltuk, ezért indultunk  tavaly ősszel, nem titkoltuk akkor sem: az NB I-et céloztuk meg,  ahonnan egy éve nem kiesett, egyértelműen anyagi okok miatt nem tudta folytatni szereplését. 

Nyilvánvaló, az elkövetkező időszak minden szempontból fontosnak ígérkezik az NRK számára. Ha valaki, Balázs István tisztában van ezzel.

– Gondolom, a klubvezetés hamarosan leül a játékosokkal, egyben meghatározza a jövőt. Egy biztos: az NB I-es szerepléshez szponzori segítség szükséges, remélem, lesz, aki fantáziát lát a csapatban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!