szon-sportoldal

2012.05.02. 10:46

Spák-parádé az egri uszodában

Kántor Gábor tanítványai továbbra is a csoportjuk élén állnak a bajnokságban.

Kántor Gábor tanítványai továbbra is a csoportjuk élén állnak a bajnokságban.A hét végén az egri Bárány uszodában folytatódott a vízilabda vidékbajnokság pontvadászata az 1998-as korosztályban. A nyíregyházi Aqua SE a tabella élén várta a tornát, Kántor Gábor tanítványai két győztes meccs reményében utaztak a hevesikehez. Első találkozójukon a Marosvásárhelyiek ellen miden a tervek szerint alakult, ám 3-0-ás nyíregyházi vezetésnél a játékvezető előbb Spák Csabát, majd Haja Kristófot állította ki cserével végleg, ami kicsit megzavarta a mieinket. Szerencsére a srácok túltették magukat mindenen, és egy 4-0-ás negyedik negyeddel biztosan nyertek 8-1-re.

A bajai Sugovica ellen aztán igencsak kijött a lépés, gáláztak a nyíregyháziak, kézilabdás eredménnyel (36-7) ért véget a találkozó, amelyen a felnőtt bajnoki ezüstérmes egriek mestere Gerendás György és a háromszoros olimpiai  Biros Péter is gyakorta megtapsolta a nyíregyházi fiatalokat. Spák  15 gólt szerzett, de Haja, Horváth Levente és Papp Balázs is megszórta a bajaiak kapuját.

Vizilabda, gyermek I. vidékbajnokság, alapszakasz, Zöld-csoport, Eger

Aqua SE-Torpi Mures (romániai) 8-1 (3-0, 0-0, 1-1, 4-0)

Gól: Horváth L. 5, Leszkoven 2, Spák 1.

Aqua SE-Bajai Sugovica 36-7 (5-2, 7-1, 15-2, 9-2)

Gól. Spák 15, Haja 6, Papp 5, Horváth L. 4, Biri B. 3 Katona 2, Leszkoven 1.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!