szon-sportoldal

2012.06.04. 12:29

Nyírsuli juniális valamennyi szakág részvételével

A fiatalok érdekében erősíteni szeretnék a szülők és az edzők közötti kapcsolatot.

A fiatalok érdekében erősíteni szeretnék a szülők és az edzők közötti kapcsolatot.A hét végén nagyszabású programokat szervez és rendez a Nyírsuli. Szombaton a nyíregyházi Kossuth tér ad otthont az országos adidas streetball sorozat nyíregyházi fordulójának, vasárnap pedig a Városi Stadion lesz a színtere a Nyírsuli juniálisának.

– A labdarúgóknál már régóta hagyomány, hogy a játékosok, edzők és szülők egy családi napon együtt ünnepelnek - kezdte a hétfői sajtótájékoztatót Sitku Ernő, a Nyírsuli utánpótlás szakmai vezetője. – A közös főzés, a játékok remek lehetőséget adnak a csapatök összekovácsolására, a szülők és edzők közötti kapcsolat mélyítésére. Ezt most szeretnénk kibővíteni, így valamennyi sportág képviselői, a focisták mellett az atléták, a kosárlabdázók, a kézilabdázók, a röplabdázók és az úszók is itt lesznek a juniálison. Mindenkinek meglesz a helyen, mindenki szervez sportos programot, amelyre a többi sportág képviselőit is várják.

– A jövőre nézve fontos feladatunk, hogy a szülőktől minél egzaktabb információkat kapjunk a gyerekekről, az elképzelésekről, erre remek nyitórendezvényt kínál a juniális – vette át a szót Kósa Árpád, a Nyírsuli ügyvezető igazgatója. – Ezek az információk fontosak ahhoz, hogy minél jobb kapcsolat legyen a szülők és a szakemberek között, minél többet tudjunk meg a fiatalokról. Vasárnap ez a nagyszabású rendezvény elsősorban kötetlen lesz, szeretnénk ha minél többen jönnének el és mindenki jól érezné magát. Ezt követően pedig rendszeresen szeretnék begyűjteni a szülőktől a számukra és a számunkra legfontosabb tudnivalókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!